Je woonkamer stylen met planten en lampen

Lampen en planten als decoratie om je styling compleet te maken

Ken je dat gevoel dat je woonkamer nog wat kaal of leeg aanvoelt?

Toch heb je net een nieuwe bank, een fijne loungestoel, chique gordijnen en een mooi vloerkleed toegevoegd aan je woonkamer…

Lampen

Met mooie verlichting maak je jouw woonkamer helemaal af! Er is een lamp in elke stijl, vorm of kleur, zodat je oneindig kunt varieren, of zelfs afwisselen. Natuurlijk moet je nieuwe lamp goed licht geven (zeker als het je hoofdverlichting betreft), maar ook warmte en sfeer geven aan je huis. De warmte en sfeer hoeft echter niet alleen van het licht zelf te komen, maar ook het design van de verlichting is belangrijk om aan te sluiten op jouw huis. Je kunt hiervoor denken aan sierlijke hanglampen, statige staande lampen en leuke muurlampen.

Planten

Ook planten geven veel sfeer aan je woonkamer en maken het persoonlijk. Gelukkig zien we tegenwoordig steeds vaker mooie grote (en ook meer) kamerplanten, als vast onderdeel van de inrichting. Wat dacht je van prachtig gevormde varens, een luchtige palm, een statige Strelitzia, of zelfs een bananenboom in huis?

Wie wil er nu niet tussen mooi fris groen heerlijk tot rust komen in zijn of haar nieuw ingerichte en sfeervol verlichte woonkamer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *