Dit zijn de trendkleuren van 2023!

Huis en inrichting - Trend kleuren 2023

Ben jij iemand die regelmatig de muren in huis van een frisse kleur voorziet? Ga je hierin mee in de laatste trends en kleuren? Dan moet je natuurlijk wel weten wat de kleuren en kleurcombinaties van dit jaar zijn! Geef je huis een opfrisbeurt met de trendkleuren van 2023!

Wat zijn de trend kleuren van dit jaar?

Zachte blauwtinten

Zachtblauwe tinten brengen een rustgevende en kalmerende sfeer in huis. Denk aan een zacht babyblauw of een licht aquamarijn, deze tinten zijn perfect voor een slaapkamer of een meditatiehoek. Probeer ook eens een zachtblauwe accentmuur voor een opvallende touch.

Zwart-wit

De klassieke combinatie van zwart en wit komt ook in 2023 nog steeds terug. Het gebruik van deze kleuren creƫert een dramatisch contrast en geeft een gevoel van elegantie aan elke ruimte.

Okergeel

Deze warme en uitnodigende kleur zorgt voor een gezellige sfeer en geeft een gevoel van comfort en veiligheid. Het is perfect voor gebruik in de woonkamer of eetkamer. Het is een stijlvolle kleur die kan worden gecombineerd met andere warme kleuren voor een harmonieuze look.

Aardetinten

Tinten zoals terracotta, beige en taupe, geven het interieur een warme en aardse uitstraling. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren met andere tinten en kunnen worden gebruikt in diverse interieurstijlen. Ze geven een gevoel van natuurlijkheid en rust aan elke ruimte. Voor een mooie natuurlijke en verfijnde look.

Donkergroen

Donkergroene tinten zijn perfect voor een meer dramatische en elegantie look in de slaapkamer of de woonkamer. Deze kleur is ook een goede optie voor een accentmuur of meubelstuk. Een donkergroene muur licht trouwens prachtig op met witte plinten en/ of witte decoratie op de muur. Minder contrasterend is een koperkleur of oker kleur, maar ook erg mooi!

Roze

Roze tinten zijn nog steeds populair en bieden een perfecte balans tussen zoetheid en dramatisme. Van zachtroze tot felroze: alles mag weer en roze is verkrijgbaar in verschillende tinten die perfect kunnen worden gecombineerd met andere pasteltinten. Denk aan een blushing roze of een fuchsia voor een opvallende touch in de slaapkamer of de woonkamer.

Ga jij ook mee met de trendkleuren?

Of ga je lekker je eigen weg, als het op de kleurkeuze voor in huis aankomt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *