Kom naar de Tuinadviesdagen van Appeltern voor advies van tuinexperts

Tuinontwerp advies en tips

Heb je plannen om je huidige tuin aan te pakken of een nieuwe tuin aan te leggen? Kom dan naar Appeltern Adventure Gardens! Daar worden op zaterdag 28 en zondag 29 oktober de Tuinadviesdagen georganiseerd.

Je tuin is een waardevol bezit, je komt er tot rust en brengt er tijd door met familie en vrienden. In plaats van tuinen die volledig betegeld zijn, wordt er steeds vaker gekozen voor meer variatie en meer groen. Toch blijft het lastig hoe je zo’n tuin moet inrichten. Er is zo veel keuze, waardoor men soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom worden er in Appeltern Adventure Gardens de Tuinadviesdagen georganiseerd.

De Appeltern Tuinexperts, afkomstig uit heel Nederland, zullen in een uur tijd in grote lijnen de eerste tuinideeën schetsen. Elke tuin begint met een goed doordacht plan, Appeltern Adventure Gardens en de Appeltern Tuinexpert helpen je hier graag bij.

Als je graag één op één tuinadvies van een ontwerper wilt, meld je dan aan voor de Tuinadviesdagen. De tuinadviesdagen zijn altijd erg populair, bij tuiniers van ieder niveau en door het hele land, dus wees er snel bij!

Met meer dan 200 voorbeeldtuinen heb je in Appeltern Adventure Gardens de mogelijkheid om veel tuinideeën in de praktijk te zien en beleven. Het park is er continu mee bezig om de nieuwste ideeën, trends, planten en materialen toe te passen. De perfecte locatie dus om inspiratie op te doen voor je tuin én de plannen voor je tuin te laten schetsen.