InHuisenTuin.nl

Tips en Trends voor Wonen en Tuinieren

Wie zijn wij? Wat vind je op onze website?

Op inHuisenTuin.nl vind je veel tips en informatie voor fijner wonen (bijvoorbeeld over de inrichting, styling, meubilair, decoratie, gas, water en licht, isoleren, klussen, etc.) en over beter tuinieren (onder andere over hoe en wanneer je kunt aanplanten, snoeien, ziektes en plagen voorkomt, een mooie tuin maakt en ontwerpt, maar ook over benodigd tuingereedschap en materialen, etc.).

Met onze rubrieken Huis en Inrichting en Klussen en Verbouwen, geven we tips en inspiratie voor alles in huis. In onze rubrieken Tuinontwerp en Styling en Tuinklussen geven we advies en tips voor in de tuin en om het huis.

Mis je nog een artikel, of goede tip? Neem gerust contact met ons op!

Meer over Huis en Wonen

Alles over het huis en wonen. Maak van jouw huis een thuis! Tips en inspiratie voor het inrichten van je woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en werkplek. Maar ook tips en howto’s voor veelvoorkomende klussen in huis.

Meer over Tuin en Tuinieren

Alles over de tuin en tuinieren. Maak van jouw tuin een plek om te ontspannen, spelen en te genieten van groen! Tips en inspiratie voor het inrichten van je tuin en borders, terras, balkon, constructies in de tuin en sfeer en verlichting. Maar ook tips voor mooie tuinplanten en klussen in de tuin.

Samenwerken of Adverteren?

Wil jij graag met ons samenwerken, of wil je graag meer aandacht voor jouw product, merk, website of webshop? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een banner, gesponsord artikel of vermelding op onze linkpagina. Heb je nog andere wensen of ideeën? We horen het graag! Ons uitgangspunt hierbij is altijd of het interessant is voor onze bezoekers.

Privacy Beleid

Benieuwd naar onze werkwijze omtrent privacy en gegevensverwerking? Bekijk ons Privacy Beleid.