Bezoek een woon- of tuinbeurs in maart

Alle beurzen en evenementen over wonen, huis en inrichting

Heb je behoefte aan inspiratie, bijvoorbeeld voor de inrichting van je huis, of voor een nieuw tuinontwerp? Door het jaar heen zijn er verschillende leuke, interessante en mooie beurzen en evenementen op het gebied van wonen en tuinieren. In maart zijn er zelfs meerdere die de moeite waard zijn. Hier de evenementen en beurzen van maart op een rij.

Wonen en Co 9 t/m 12 maart – Groningen

Wonen en Co is een jaarlijkse woonbeurs die plaatsvindt in MartiniPlaza in Groningen. Op de beurs presenteren meer dan 200 exposanten hun producten en diensten op het gebied van wonen, bouwen, verbouwen en interieur. Er zijn verschillende thema’s op de beurs, zoals duurzaamheid, inrichting, tuin en buitenleven, keukens en badkamers en meer. Bezoekers kunnen tijdens de beurs inspiratie opdoen voor hun eigen woning en zich laten adviseren door specialisten op het gebied van woninginrichting en -renovatie. Wonen en Co trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit de regio en daarbuiten.

Beurs Eigen Huis 24 t/m 26 maart – Utrecht

De Beurs Eigen Huis is een tweejaarlijks evenement dat plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is de grootste beurs in Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, inrichten en duurzaam wonen. Op de beurs presenteren honderden exposanten hun producten en diensten, variërend van architecten tot aannemers, van interieurontwerpers tot keukenleveranciers. Er zijn verschillende thema’s op de beurs, zoals energiezuinig wonen, nieuwbouw, renovatie, tuinen en meer. Bezoekers kunnen tijdens de beurs inspiratie opdoen voor hun eigen woning en zich laten adviseren door specialisten op het gebied van woninginrichting en -renovatie. Beurs Eigen Huis trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit het hele land.

Bekijk alle tuinbeurzen van 2023 en alle woonbeurzen van 2023 op ons complete overzicht.

Laat een reactie achter