Alles over Wonen

Alles over wonen: Maak van je huis een thuis!

Wil jij graag een fijne plek maken van je woonkamer, of wens je een stijlvolle slaapkamer of een strakke en moderne keuken? Hier vind je volop inspiratie voor lekker wonen! Van keuken tot woonkamer en van slaapkamer tot badkamer.

Nieuwste tips voor je Huis

 • Vanaf wanneer kan je buiten schilderen? Wat is de beste tijd voor schilderwerk aan het huis?
  De timing van je schilderwerk kan een aanzienlijke impact hebben op de kwaliteit en duurzaamheid van het resultaat. Maar wanneer is eigenlijk het beste moment om aan de slag te gaan? En welke factoren spelen hierin mee?
 • Deze 5 mooie kamerplanten zijn niet dood te krijgen!
  Wist je dat er ook kamerplanten zijn die juist heel makkelijk te verzorgen zijn en bijna niet dood te krijgen zijn? Zo kan iedereen zijn of haar huis vergroenen!
 • Je huis fris het nieuwe jaar in!
  Met het begin van een nieuw jaar komt de perfecte gelegenheid om frisse energie in je huis te brengen. Of je nu van plan bent om je interieur een make-over te geven of gewoon wat kleine veranderingen wilt aanbrengen, het is het ideale moment om je huis aan te pakken.
 • Opberg tips: Waar laat je al dat speelgoed?
  Lijkt jouw woonkamer af en toe ook eerder een op kinderopvang, dan op een plek om te zitten? Het kan soms nog best lastig zijn om al dat speelgoed van de kinderen op te ruimen. Je hebt altijd ruimte te kort. Ook wil je veel speelgoed het liefst uit het zicht. Hoe hou je het netjes?
 • De leukste decoratie voor een feestelijke decembermaand
  December is de maand van gezelligheid, warmte en feestelijke momenten. Het is de tijd van het jaar waarin we ons huis willen omtoveren tot een warme plek vol vreugde en magie. Ga jij voor traditioneel? Of hou jij juist van moderne kerstdecoratie?
 • Maak je huis warm en gezellig, nu het buiten koud en kil wordt
  n de herfst veranderen niet alleen de bladeren buiten, maar ook de sfeer binnen. Het is de tijd van het jaar waarin we verlangen naar warmte, comfort en gezelligheid in onze huizen. Gelukkig zijn er talloze manieren om je huis in de herfst op te fleuren en een uitnodigende sfeer te creƫren.

Wooninspiratie

De mooiste huisinrichting, binnenfoto’s, kleurrijke en sfeervolle woonkamers, rustige en stijlvolle slaapkamers, design keukens, moderne eetkamers, trendy badkamers, chique hal en entree, opgeruimde zolderkamers, luxe studeerkamers en werkplekken…