Alles over Wonen

Alles over wonen: Maak van je huis een thuis!

Wil jij graag een fijne plek maken van je woonkamer, of wens je een stijlvolle slaapkamer of een strakke en moderne keuken? Hier vind je volop inspiratie voor lekker wonen! Van keuken tot woonkamer en van slaapkamer tot badkamer.

Nieuwste tips voor je Huis

 • Zo hou je het huis koel zonder airconditioning
  Tijdens warme zomerdagen kan het een uitdaging zijn om je huis koel te houden, vooral als je geen airconditioning wilt gebruiken. Gelukkig zijn er tal van effectieve manieren om de hitte buiten te houden en je leefomgeving aangenaam te maken. Hier zijn enkele praktische tips om je huis koel te houden zonder airco.
 • Langer thuis blijven wonen
  Steeds meer mensen willen graag langer in hun eigen huis blijven wonen. Ook als ze ouder of hulpbehoevend worden. Om langer in je eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen, dienen vaak de nodige aanpassingen in en rond het huis gemaakt te worden. Zo blijft je woning naarmate je ouder wordt toch veilig, toegankelijk en comfortabel.
 • Vanaf wanneer kan je buiten schilderen? Wat is de beste tijd voor schilderwerk aan het huis?
  De timing van je schilderwerk kan een aanzienlijke impact hebben op de kwaliteit en duurzaamheid van het resultaat. Maar wanneer is eigenlijk het beste moment om aan de slag te gaan? En welke factoren spelen hierin mee?
 • Deze 5 mooie kamerplanten zijn niet dood te krijgen!
  Wist je dat er ook kamerplanten zijn die juist heel makkelijk te verzorgen zijn en bijna niet dood te krijgen zijn? Zo kan iedereen zijn of haar huis vergroenen!
 • Je huis fris het nieuwe jaar in!
  Met het begin van een nieuw jaar komt de perfecte gelegenheid om frisse energie in je huis te brengen. Of je nu van plan bent om je interieur een make-over te geven of gewoon wat kleine veranderingen wilt aanbrengen, het is het ideale moment om je huis aan te pakken.
 • Opberg tips: Waar laat je al dat speelgoed?
  Lijkt jouw woonkamer af en toe ook eerder een op kinderopvang, dan op een plek om te zitten? Het kan soms nog best lastig zijn om al dat speelgoed van de kinderen op te ruimen. Je hebt altijd ruimte te kort. Ook wil je veel speelgoed het liefst uit het zicht. Hoe hou je het netjes?

Wooninspiratie

De mooiste huisinrichting, binnenfoto’s, kleurrijke en sfeervolle woonkamers, rustige en stijlvolle slaapkamers, design keukens, moderne eetkamers, trendy badkamers, chique hal en entree, opgeruimde zolderkamers, luxe studeerkamers en werkplekken…